UNIQA priprema novogodišnje iznenađenje: Posebna ponuda životnog osiguranja

Bez autora
Dec 05 2011

"UNIQA osiguranje", zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima, prema visini premije u prvih deset mjeseci zauzima drugo mjesto na polju životnih osiguranja u BiH. S ukupnom premijom od 32,9 miliona KM, ostvaren je porast od 14,3 posto u odnosu na isti period prošle godine. Do kraja oktobra ove godine najveći rast, i to od 20 posto, "UNIQA osiguranje" zabilježilo je na polju životnih osiguranja. Uprkos krizi, ali vjerovatno i zbog nje, građani postaju svjesniji činjenice da se treba adekvatno obezbijediti za budućnost, te sve više prepoznaju osiguranje života kao jedan od najboljih načina da to urade. Iz tih razloga, odlučili smo ponuditi i dodatni podsticaj za zaključenje životnog osiguranja. Sve građane BiH do kraja 2011. godine u poslovnicama "UNIQA osiguranja" očekuju povoljniji uvjeti zaključenja police životnog osiguranja i prigodni pokloni. Osim navedenog, važno je naglasiti da je "UNIQA osiguranje" prema selekciji organizacije Superbrands prepoznato kao najbolji i vodeći brend osiguranja u BiH.

UNIQA priprema novogodišnje iznenađenje: Posebna ponuda životnog osiguranja"UNIQA osiguranje", zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima, prema visini premije u prvih deset mjeseci zauzima drugo mjesto na polju životnih osiguranja u BiH.

S ukupnom premijom od 32,9 miliona KM, ostvaren je porast od 14,3 posto u odnosu na isti period prošle godine. Do kraja oktobra ove godine najveći rast, i to od 20 posto, "UNIQA osiguranje" zabilježilo je na polju životnih osiguranja.

- Uprkos krizi, ali vjerovatno i zbog nje, građani postaju svjesniji činjenice da se treba adekvatno obezbijediti za budućnost, te sve više prepoznaju osiguranje života kao jedan od najboljih načina da to urade. Iz tih razloga, odlučili smo ponuditi i dodatni podsticaj za zaključenje životnog osiguranja. Sve građane BiH do kraja 2011. godine u poslovnicama "UNIQA osiguranja" očekuju povoljniji uvjeti zaključenja police životnog osiguranja i prigodni pokloni - istakla je Senada Olević, direktorica Društva.

Osim navedenog, važno je naglasiti da je "UNIQA osiguranje" prema selekciji organizacije Superbrands prepoznato kao najbolji i vodeći brend osiguranja u BiH. Superbrands status svrstava "UNIQA osiguranje" na listu vodećih tržišnih marki u našoj zemlji, a svjedoči o prepoznatljivosti, reputaciji, kvalitetu, pouzdanosti i dosljednosti brenda UNIQA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik